pechverhelping
Nu als ALLRIDE garage kunnen we onze klanten een nog betere service aanbieden.
Je kan bij ALLRIDE intekenen voor een goedkope pech-verhelping.
Laat tijdig uw voertuig van een goed onderhoud voorzien en rij met een gerust gemoed door gans de EU.
Bijstandspakket voertuig België:

Alle types van pannes zijn gedekt, o.a. mechanische, elektrische, elektronische, banden, platte batterijen, ongeval, diefstal, self-inflicted (verkeerd getankt, zonder brandstof, verlies sleutels)

Herstellen ter plaatsen of afslepen naar uw ALLRIDE garage (ook voor alle incidenten die in het buitenland in een straal van 30KM van de grens gebeuren)

Indien het voertuig niet ter plaatsen kan hersteld worden; kan de begunstigde hetzij over een vervangvoertuig van categorie A of B, naar gelang de beschikbaarheid, voor een duur van 1 dag beschikken, hetzij in België terug naar huis worden gebracht.


Bijstand voertuig buitenland:

De bijstandsverlening is geldig is de landen van de Europese Unie (behalve in Estland, Letland, Litouwen en Cyprus), en ook in Monaco, in San Marino, In Andorra, in Liechtenstein, in Vaticaanstad, in Zwitserland, in Bosnië en Herzegovina, in Bulgarije, in Kroatië, in IJsland, in Macedonia, in Noorwegen,
in Roemenië, in Serbia.
De prestatieverlenging is uitgesloten op de Canarische eilanden en in Madeira, in de Spaanse enclaves van Ceuta en Melilla, op het Afrikaans grondgebied, in Turkije alsmede in Metropolian Frankrijk.

Alle types van pannes zijn gedekt, o.a. mechanische, elektrische, elektronische, banden, platte batterijen, ongeval, diefstal, self-inflicted (verkeerd getankt, zonder brandstof, verlies sleutels)

Indien het voertuig niet ter plaatse kan hersteld worden, wordt het gesleept naar de dichtstbijzijnde garage (buitenland).

Indien het voertuig in het buitenland niet ter plaatsen kan hersteld worden kan de begunstigde over een vervangvoertuig voor 1 dag beschikken enkel in Frankrijk, in Italië, in Nederland, in Luxenburg, in Duitsland, in Oostenrijk, in Zwitserland, en in Portugal met een terugkeer naar België indien noodzakelijk. In de andere landen van Europa is een budget van €200 voor een alternatief transport voorzien.

Elke repatriëring vanuit het buitenland (enkel als de wagen niet meer te herstellen is ter plaatsen) van het voertuig is ten lasten van de bestuurder.

De begunstigden mogen worden gerepatrieerd (trein/vliegtuig/vervangvoertuig) voor max €500 (deze prestatie mag niet met een vervangvoertuig worden gecumuleerd).


Ook voor oudere wagens:

Zelfs wagens die ouder zijn dan 8 jaar en tot 3500Kg (beperking bij de meeste bijstandverlening) kunnen gebruik maken van deze service.
De volledige bepalingen kunnen ingezien worden op ons adres en worden u medegedeeld bij afsluiten van een polis.

De inhoud en gegevens op deze pagina zijn louter informatief alsook onvolledig, deze info kan dan ook niet weerhouden worden bij ALLRIDE. Eventuele wijzigingen, officiële en volledige bepalingen zijn te hier te lezen.
Webdesign by GiB © 2022