Wordt elektrisch de nieuwe norm, in ieder geval zijn er een aantal oplossingen voor de korte aftand.
Ook ALLRIDE heeft zich hierin verdiept en wil, na grondige testen, u ook een beperkt aanbod bieden betreffende elektrisch vervoer voor de korte afstand. 
S T I G O
STIGO is een gerenommeerd merk waarvan we de kwaliteit bij van de beste mogen onderdelen. Het is geen fiets nog een step maar zit er mooi tussenin.

Een Stigo elektrische scooter is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een effectief en compact vervoersmiddel. Bij ALLRIDE in Herentals, vlak bij Antwerpen, hebben wij deze Stigo voor u getest. Daarom hebben we deze Stigo ook in ons aanbod opgenomen.
P U R E
Omdat veel e-steps gewoon niet gemaakt zijn voor nat weer, hebben ze bij Pure hun eigen waterbestendige, duurzamere, eersteklas e-steps ontwikkeld. Zij bestuderen constant de markt en wanneer ze geloven dat er iets ontbreekt of er marge is voor verbetering, zullen zij innoverend de gaten opvullen en komen met oplossingen die zijn aangepast aan dagelijks gebruik.
LET OP dat elektrische steps in de Belgische wetgeving niet gebruikt mogen worden door kinderen jonger dan 16 jaar
De elektrische fietsen van het merk Pure maken van fietsen opnieuw een plezierige activiteit zonder je te moeten bekommeren om de techniek of het prijskaartje. De Pure Flux One, Pure Free City en Pure Free Step e-bikes zijn perfect voor alledaagse fietstochten, van het dagelijkse woon-werkverkeer tot leuke uitstapjes in de buitenlucht.
Webdesign by GiB © 2022