1996
Garage Van Olmen bestond al lang maar was lang geen bloeiend bedrijf meer. Maar in 1996 nam Marc Verhaeren (+compagnon) de zaak over zij zagen het licht branden en zetten zich in om Garage Van Olmen weer om te toveren tot een groeiend bedrijf.
De vestiging in Olen waar het voor Marc allemaal begon kennen de meesten onder ons nog wel.
2004
Marc vond dat zijn compagnon de groei van het bedrijf in de weg stond en daarom ging Marc alleen verder.
Vanaf nu kon Marc zijn eigen politiek voeren binnen het bedrijf.
Het is dan ook vanaf 2004 dat het bedrijf "garage Van Olmen" steeds meer klanten wist aan te trekken. De zachte en familiaire aanpak van Marc Verhaeren wist zijn vruchten af te werpen en klanten werden VASTE klanten. Elk jaar groeide het bedrijf met mondjesmaat, De mond aan mond reclame deed zijn werk.
Voor echte reclame te maken had Marc niet zoveel tijd, Daarom ook dat hij bij tijd een webmaster aanstelde die voor hem websites en andere reclame campagnes ging opstarten en onderhouden. Deze reclame maker begon dan ook al meteen met het ontwerpen van een nieuw logo voor Garage VAN OLMEN.
Ook goede reclame werpt zijn vruchten af en het werd dan ook verstandig dat garage Van Olmen ging uitkijken naar een groter pand.
2015
Daar de vestiging in Olen wat aan de krappe kant kwam, werd er na een lange zoektocht een mogelijk pand gevonden in de ATEALAAN te HERENTALS.
Gezien dit bestaande pand geen garage huisveste moesten er aanzienlijke renovatie werken uitgevoerd worden om het geschikt te maken er een onderhouds-garage met toonzaal in onder te brengen.
Het heeft dan ook bijna een jaar renovatie gekost om het pand om te vormen tot de garage die het nu is.
Ruimer kunnen werken betekkende ook dat Marc zijn klanten beter en sneller kon bedienen, ook de ruime parking was een pluspunt voor zijn klanten en dit terwijl hij zijn al goedkope prijzen kan blijven handhaven.
Het nieuwe pand in Herentals zoals we het nu kennen na de grondige renovatie.
Reeds van in het begin, nu meer dan 20 jaar geleden, heeft Marc het officiële dealership van Citroen aangenomen.
Maar door de steeds stijgende prijzen ging Marc opzoek naar andere mogelijkheden. Marc is steeds opzoek naar de meest gunstigste prijs voor de klant zonder dat deze ook maar iets moet inleveren in kwaliteit.
Een onafhankelijk dealership geeft heel wat meer mogelijkheden en vooral ook de meest voordelige prijzen voor zijn klanten zonder dat er maar enigszins aan kwaliteit moet ingeboet worden.
Nieuwe logo
Oude logo
Met het afscheid nemen van het Citroen logo, hebben we nu de mogelijkheid om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Uiteraard blijven we in eerste instantie uw Citroen en Peugeot specialist, maar daarenboven zijn we nu in de mogelijkheid om ook alle andere merken te voorzien van degelijk onderhoud of reparaties.
Uiteraard blijven wij werken met de originele kwaliteit van alle producten en onderdelen, net zoals voorheen.

Met het nieuwe logo werd ook ons gebouw voorzien van de nieuwe naam, en als u bij ons binnen rijdt zal u de nieuwe naam wel opvallen.
Nu als ALLRIDE kunnen we ook met andere en interessante partners samenwerken waar we voor u ook heel wat voordelen uit kunnen halen.
Zo kunnen we nu een gratis EU assistance aanbieden, zie hiervoor onze item-pagina voor meer inlichtingen hier over. Dit is uiteraard maar één van de vele voordelen die we u als ALLRIDE kunnen aanbieden.
Webdesign by GiB © 2022