ALLRIDE een garage met een hart,,,

Wij weten ook dat autorijden een serieuze hap uit uw maandelijks budget kost, verzekering, wegenbelasting, brandstof en daarboven op het onderhoud nog eens.
ALLRIDE wil in ieder geval dat laatste een beetje betaalbaarder maken voor je. Een onderhoud bij ALLRIDE kan al vanaf €135* maar meer nog bij ALLRIDE kom je niet voor voldongen feiten te staan.
Uiteraard kijken uw auto na bij elk onderhoud, doch zullen wij geen reparaties uitvoeren alvorens wij contact met u opgenomen hebben hierover.
Op deze manier komt u niet voor onverwachte, maar erger nog voldongen, onkosten te staan.
Ook zal u altijd op het factuur een vermelding vinden waar wij aangeven met welke eventuele gebreken u de komende tijd rekening moet gaan houden.
ALLRIDE heeft ook een jaren lange ervaring opgedaan om goed te kunnen inschatten waar bij bepaalde wagens eventuele problemen kunnen ontstaan. Daarenboven werken ze bij uw ALLRIDE garage altijd met originele kwaliteit producten. Niet te min zullen ze bij ALLRIDE ook ruilproducten aanraden voor onderdelen waarvan geweten is dat ze slechts uitzonderlijk gebreken vertonen, dit kan aanzienlijk de prijs drukken bij een eventuele reparatie van je voertuig zonder dat u hiervoor in moet boeten in kwaliteit. Ook op de ruilonderdelen (zijn geen 2de hands onderdelen maar volledig gereviseerde onderdelen) geniet u van de gebruikelijk garanties uiteraard.
En al hebben wij de grootste expertise in Citroen en Peugeot, toch zijn onze werknemers geschoold in het werken aan alle merken.
Zo beschikken wij ook over alle nodige apparatuur en computer programma’s om alle merken van een best mogelijk onderhoud of reparatie te voorzien.
ALLRIDE heeft een hart voor uw wagen en uw portemonnee.
Als onafhankelijke garage kunnen wij u de best mogelijke service bieden tegen de laagste prijzen, zo kunnen wij ook aan al onze klanten een gratis EU-pechverhelping aanbieden ongeacht de leeftijd of het aantal kilometers van uw wagen.
ALLRIDE bied u de meest uitgebreide service aan voor uw wagen tegen de meest gunstigste prijzen.
Betaal daarom niet lager teveel voor het onderhoud van uw wagen en maak meteen een afspraak bij ALLRIDE.
* = afhankelijk van merk en model wagen
Webdesign by GiB © 2022