ADRES
ATEALAAN 10a
2200 HERENTALS
Tel: 014 21 37 71
BE0423 374 910
Rek: BE80 7310 3767 5377
SOCIAL MEDIA
Privacy verklaring
Van Olmen Verhuur
Hebt U een aanhanger nodig?
Auto & Motor vervoer
Naar de website
Alle gegevens op deze website zijn zo correct mogelijk weergegeven desondanks kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Copyright © GiB 2019. All rights reserved.
ALLRIDE WORK SERVICE
Wat is ALLRIDE WORK SERVICE:
ALLRIDE garage is gevestigd in het industriegebied waar U werkt. En wil met deze een service aanbieden zodat U uw wagen in onderhoud kan geven en deze weer klaar is terwijl U werkt (geldig voor alle merken).
Op deze manier hebt U een minima aan tijdverlies om uw wagen toch van goed onderhoud te voorzien.

Hoe werkt dit systeem:
Wel ALLRIDE garage komt uw wagen ophalen op de parking waar U tewerkgesteld bent en plaatst deze ook weer terug op dezelfde plaats nadat de door U aangevraagde werken zijn uitgevoerd.  Uw wagen wordt dus onderhouden of gerepareerd terwijl U aan het werk bent.

Wat doen we aan uw wagen:
Wel in de meeste gevallen zal het gaan om een gewoon of groot onderhoud van uw wagen.
Maar ook herstellingen kunnen uitgevoerd worden als deze binnen de opgegeven tijdspanne kunnen worden uitgevoerd uiteraard.
Zo zou het perfect mogelijk zijn om uw wagen van banden te wisselen in de overgang van zomer naar winterbanden of omgekeerd. Maar ook het plaatsen van nieuwe banden behoord tot de mogelijkheden.
U wil uw wagen klaar maken om naar de autokeuring te gaan, ook dat kan verwezenlijkt worden binnen dit systeem.

Op welke manier kan U gebruik maken van deze service:
Om te beginnen dient U een aanvraag in te dienen via deze website. Door te klikken op de onderstaande knop komt u in het aanvraag formulier terecht.
Uw aanvraag wordt dan door ons verwerkt en U krijgt of via email of via telefoon een bevestiging van uw aanvraag.
Het is erg belangrijk dat U bij een eerste inschrijving ook uw chassisnummer aan ons mededeelt!
Via deze gegevens kunnen we ook de juiste onderdelen voor uw wagen klaar leggen. We maken gebruik van originele kwaliteit onderdelen en filters daarom ook dat we in het bezit dienen te zijn van de juiste gegevens over uw wagen.  

Op de afgesproken datum, terwijl U naar uw werk rijd, deponeert U uw reserve sleutel in onze sleutelkluis. En U vervolgd uw weg met jou eigen wagen naar je werk. Wij zorgen dan verder voor de rest.

Als U na uw werk terug uw wagen instapt vindt U op het dashboard een nieuwe sleutelomslag en het factuur van de uitgevoerde werken. 
Dit factuur kan U aan ons overschrijven of op ons bureel komen afrekenen zijnde cash of via bankcontact.
Als U via ons kantoor uw betaling doet kan U meteen ook uw reservesleutel weer ophalen. Wij houden geen reservesleutels in bewaring voor U, bij elke nieuwe aanvraag dient U dus uw reservesleutel via de sleutelomslag weer in de sleutelkluis te deponeren.
U dient ten laatste 3 (werk)dagen na de uitvoering van de werken uw reservesleutel weer op te halen.

Verder kan U uiteraard voor alle vragen omtrent deze service op ons kantoor terecht.
Het beste zou misschien zijn dat U voor een eerste afspraak deze op kantoor komt uitvoeren, zo zijn we ook zeker dat we alle juiste gegevens in ons bezit hebben om U zo goed en spoedig mogelijk te kunnen helpen.
  
Uiteraard kan U voor deze service met alle merkwagens bij ons terecht.
Wij hopen U met deze service weer wat meer vrijetijd te kunnen geven om leukere dingen te doen en ons team zal U voor al uw vragen graag te woord staan.

Het ALLRIDE team.