Beste klant,

Nu de corona maatregels stilaan versoepelen kunnen we u melden dat we de garage weer kunnen openen.

ALLRIDE gaat weer OPEN op 4 mei

Doch onder bepaalde voorwaarden:

1- We beginnen met alleen op afspraak te werken. U kan weliswaar voor al uw onderhoud of herstellingen weer bij ons terecht, maar om uw veiligheid willen we het samenkomen van verschillende klanten nog vermijden. Maak daarom een afspraak via telefoon, op het nummer 014/21.37.71, of via deze website (KLIK HIER)

2- Vooraleer er aan de wagen gewerkt wordt zal deze ontsmet worden, dit voor onze veiligheid.

3- Voordat de wagen weer aan u afgeleverd wordt zal het interieur ook weer ontsmet worden zodat u in alle veiligheid, ook voor uw gezondheid dus, weer met uw wagen de baan op kan.

4- We proberen alle contacten zoveel mogelijk te vermeiden en hebben dan ook een scherm voorzien aan de balie.

5- Contante betalingen zullen in deze fase niet kunnen/mogen. Betalen via bankcontact of via overschrijving zijn de enige toegelaten betalingsvormen.

6- Er zal hand-ontsmettingsgel ter beschikking staan aan de ingang zodat u voor het binnen komen of/en bij het buiten gaan uw handen kan ontsmetten.

We denken hiermee een veilige situatie te hebben gecreëerd om toch weer het dagelijkse leven zo veel mogelijk te kunnen hervatten.
Zeker nu er meer en meer verplaatsingen weer mogelijk zullen zijn, vinden we het noodzakelijk dat u weer met uw wagen optimaal en veilig de weg op kan. Daarom dat we ook in deze fase onze garage weer willen openstellen.

Denk ook aan uw winterbanden, het is nu echt wel hoog tijd om deze weer om te wisselen.

Wij hopen dat u zich ook kan vinden in deze maatregels en willen u graag met onze gekende service weer ten diensten staan.
Voor meer inlichtingen kan u ook telefonisch contact opnemen op het nummer 014/21.37.71

En wij hopen u in goede gezondheid weer te mogen begroeten in onze zaak.


   


ADRES
ATEALAAN 10a
2200 HERENTALS
Tel: 014 21 37 71
BE0423 374 910
Rek: BE80 7310 3767 5377
SOCIAL MEDIA
Privacy verklaring
Van Olmen Verhuur
Hebt U een aanhanger nodig?
Auto & Motor vervoer
Naar de website
Alle gegevens op deze website zijn zo correct mogelijk weergegeven desondanks kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Copyright © GiB 2019. All rights reserved.